| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی اثرات ویتامین E، آویشن و نعناع فلفلی بر خصوصیات کیفی تخم مرغ های تولیدی در شرایط تنش گرمایی و ماندگاری آنها | |
| مجید بهرامی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 211.15 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی اثرات ویتامین E، آویشن و نعناع فلفلی بر خصوصیات کیفی تخم مرغ های تولیدی در شرایط تنش گرمایی و ماندگاری آنها | |
| مجید بهرامی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 211.15 K | ||