کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 ﺗﺠﺰﯾﻪ ژﻧﺘﯿﮑﯽ زﻧﺪه ﻣﺎﻧﯽ از ﺗﻮﻟﺪ ﺗﺎ ﺷﯿﺮﮔﯿﺮی در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮﻣﺎﻧﯽ
ارسلان برازنده، صدرالله مولایی مقبلی، محمود وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.75 K)

2 ارزﯾﺎﺑﯽ ﻣﺪل ﻫﺎی رﺷﺪ ﻏﯿﺮ ﺧﻄﯽ در ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ رﺷﺪ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﻠﻮچی
محمدرضا بحرینی بهزادی، علی اصغر اسلمی نژاد، مژگان ابراهیم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.71 K)

3 تجزیه زنده مانی از تولد تا شیرگیری در گوسفند کرمانی
ارسلان برازنده، صدراالله مولایی مقبلی، محمود وطن خواه، یداالله بدخشان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.21 K)

4 بررسی اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر غلظت ایمونو گلوبولین G سرم خون گوساله های تغذیه شده با آغوز
محبوبه مرادیان، رضا راه چمنی، ابراهیم بنی حسن، آشور محمد قره باش، عباس ضیغمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.28 K)

5 بررسی اثر تزریق عضلانی ویتامین های Aو E روی برخی از شاخص های رشد اسکلتی گوساله
محبوبه مرادیان، رضا راه چمنی، ابراهیم بنی حسن، آشور محمد قره باش، عباس ضیغمی، احیا شیردل، علی اکبر استاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.89 K)

6 برآورد پارامترهای ژنتیکی ارزیابی اثرات همخونی بر وزن تولد و میزان مرگ و میر در گوسفند زندی
ابراهیم میرزامحمدی، امیر رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.15 K)

7 بررسی اثر انتخاب ظاهری بر روند ژنتیکی وزن تولد تا 3 ماهگی در بز کرکی راینی
صدیقه بیگلری، مسعود اسدی فوزی، محبوبه مقدس زاده، صغری شمس الدینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.19 K)

8 بررسی تاثیر انتخاب اجام گرفته در زمان تولد بر روی پارامترهای ژنتیکی وزن تولد بره های نژاد شال
حسام عمو پشت مساوی، عبدالاحد شادپرور، محمدحسین هادی تواتری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.18 K)

9 بررسی روند مرگ و میر بزغاله های بز کرکی بیرجندی از تولد تا شیرگیری طی 22 سال
_ _، مهدی میرزایی، سکینه نقویان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (43.85 K)

10 بررسی اثر تیپ تولد و سن هنگام جفتگیری والدین بر صفات وزن تولد و شیرگیری گوسفندان ایرانبلک ایستگاه اصلاح نژاد عباس آباد مشهد
قاسم متقی نیا، عبدالله صالحی منش، همایون فرهنگ فر، محسن احمدی شاهرخت، مجید جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.34 K)

11 مطالعه ارتباط ژنتیکی صفات چندقلوزایی و وزن تولد گوسفند نژاد ایران بلک با استفاده از روش بیزین
کریم حسن پور، علی اصغر اسلمی نژاد، بهروز بهمنی، آرزو محمدهاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.34 K)