صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
تعیین اثرات پودر زردچوبه و تفاله گوجه فرنگی بر سیستم ایمنی و وضعیت ضد اکسیداسیونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی سویه آرین
جواد حسینی واشان، ابوالقاسم گلیان، اکبر یعقوبفر، اصغر زربان، پیمان اسماعیلی نسب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (155.01 K)
2
ارزیابی سیستم ایمنی و ترکیب لاشه جوجه های گوشتی آرین تغذیه شده با تفاله گوجه فرنگی و پودر زردچوبه
جواد حسینی واشان، ابوالقاسم گلیان، اکبر یعقوبفر، نظر افضلی، همایون فرهنگ فر، پیمان اسماعیلی نسب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (207.43 K)
3
تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پودر زردچوبه در جیره بر ویژگی های خارجی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
حسین جهانیان نجف آبادی، الهه اکبری، علی اصغر ساکی، پویا زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (308.61 K)
4
بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاه زردچوبه بر فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی
محمدهادی آقاجانی دلاور، پوریا احسانی، نریمان اوجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (233.02 K)
5
اثر مخلوطی از پودر زردچوبه، فلفل سیاه و سیر بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه بلدرچین های ژاپنی
بهزاد فراقی، حسن درمانی کوهی، مجید متقی طلب، حسن صفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (731.42 K)
6
اثرات سطوح مختلف پودر زردچوبه و انرژی قابل سوخت و ساز جیره بر پاسخ خای ایمنی مرغ های تخمگذار
مهسا میربد، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع، محمدعلی ادریس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.88 K)