| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | اثر افزودن پلی اتیلن گولکول بر ارزش غذایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی به روش تولید گاز در دو نوع تفاله زیتون | |
| محمد جواد ابر قوئی، یوسف روزبهان، داریوش علیپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M | ||
| 2 | تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی ، کل ترکیبات فنلی و تانن در دو نوع تفاله انگور قرمز و سفید | |
| لطیف زالی کره ناب، رسول پیر محمدی، سعید عزیزی، قادر منافی آذر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 388.74 K | ||
| 3 | تعیین قابلیت هضم علوفه حاصل از مراتع استان بوشهر در مراحل مختلف رشد | |
| عبدالمهدی کبیری فرد، امیرارسلان کمالی، فاطمه غلامیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 429.94 K | ||
| 4 | ارزیابی خصوصیات قابلیت هضم، تجزیه پذیری و تولید گاز هیبرید های ذرت علوفه ای | |
| محسن برجی، آزاده میرشمس الهی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 308.21 K | ||
| 5 | اثر هیدروکسید سدیم بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی کاه سویا | |
| طاهر ینچی، شهریار کارگر، محمد خوروش، غلامرضا قربانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.53 K | ||