کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 اثر افزودن پلی اتیلن گولکول بر ارزش غذایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی به روش تولید گاز در دو نوع تفاله زیتون
محمد جواد ابر قوئی، یوسف روزبهان، داریوش علیپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M

2 تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی ، کل ترکیبات فنلی و تانن در دو نوع تفاله انگور قرمز و سفید
لطیف زالی کره ناب، رسول پیر محمدی، سعید عزیزی، قادر منافی آذر
مشاهده مقاله اصل مقاله 388.74 K

3 تعیین قابلیت هضم علوفه حاصل از مراتع استان بوشهر در مراحل مختلف رشد
عبدالمهدی کبیری فرد، امیرارسلان کمالی، فاطمه غلامیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 429.94 K

4 ارزیابی خصوصیات قابلیت هضم، تجزیه پذیری و تولید گاز هیبرید های ذرت علوفه ای
محسن برجی، آزاده میرشمس الهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 308.21 K

5 اثر هیدروکسید سدیم بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی کاه سویا
طاهر ینچی، شهریار کارگر، محمد خوروش، غلامرضا قربانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.53 K