کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اثر افزودن پلی اتیلن گولکول بر ارزش غذایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی به روش تولید گاز در دو نوع تفاله زیتون | |
محمد جواد ابر قوئی، یوسف روزبهان، داریوش علیپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB) | ||
2 | تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی ، کل ترکیبات فنلی و تانن در دو نوع تفاله انگور قرمز و سفید | |
لطیف زالی کره ناب، رسول پیر محمدی، سعید عزیزی، قادر منافی آذر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.74 K) | ||
3 | تعیین قابلیت هضم علوفه حاصل از مراتع استان بوشهر در مراحل مختلف رشد | |
عبدالمهدی کبیری فرد، امیرارسلان کمالی، فاطمه غلامیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.94 K) | ||
4 | ارزیابی خصوصیات قابلیت هضم، تجزیه پذیری و تولید گاز هیبرید های ذرت علوفه ای | |
محسن برجی، آزاده میرشمس الهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.21 K) | ||
5 | اثر هیدروکسید سدیم بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی کاه سویا | |
طاهر ینچی، شهریار کارگر، محمد خوروش، غلامرضا قربانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K) |