کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و انرژی قابل متابولیسم جیره بر عملکرد دو سویه جوجه گوشتی در شرایط گرمای محیطی
مرتضی بیکی بندر آبادی، سید محمد هاشمی، اکبر یعقوب فر، احمد میر هادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

2 اثرات مکمل فیتاز میکروبی بر عملکرد و بازده لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف فسفر قابل دسترس جیره
ابوذر موسوی، حمیدرضا ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (938.8 K)

3 اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم چندگانه کمین درمرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی در سن 35 روزگی
محمد امامی قره حاجلو، شهریار مقصودلو، حسین صبوری، فرامرز رستمی چراتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.85 K)

4 اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم چندگانه کمین درمرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمد امامی قره حاجلو، شهریار مقصودلو، حسین صبوری، فرامرز رستمی چراتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.5 K)

5 تاثیر یک پروبیوتیک نوترکیب با توانایی ترشح آنزیم فیتاز بر قابلیت هضم فسفر فیتاته، عملکرد استخوان و محتوی پلاسمای خون جوجه هایگوشتی
مسعود محمدی زیارت، حسن کرمانشاهی، حسن نصیری مقدم، رضا مجید زاده هروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (544.56 K)

6 تاثیر سطوح متفاوت فسفر قابل دسترس بر عملکرد بلدرچین های مولد ژاپنی
وحید جوکار، محمود شیوازاد، حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.79 K)

7 بررسی امان کاهش فسفر قابل دسترس جیره رشد با استفاده از افزایش فسفر جیره های آغازین و اثرات آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
نیما برادران، محمد حسین شهیر، زهرا اسدی کرمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K)