کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 اثرات سطوح مختلف دانه ماشک خام و فرآیند شده بر عملکرد جوجه های گوشتی
قاسم پورحسابی، علی اصغر ساکی، اکبر یعقوبفر، محمد علی موسوی، حسن خمس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

2 تعیین قابلیت هضم دانه ماشک در سطوح مختلف
سپیده افروزی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، علی حاتمی، امیر ساسان محسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.4 K)

3 عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف دانه ماشک عملآوری شده با اسید استیک
محمدحسین نعمتی، محمدتقی مسلمیون، افشین حیدری نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.66 K)

4 تولید گاز و برآورد انرژی قابل متابولیسم، اسیدهای چرب کوتاه زنجیر و قابلیت هضم دانه ماشک
وحیده رزم آذر، نورمحمد تربتی نژاد، جمال سیف دواتی، سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.99 K)

5 مقایسه ارزش غذایی ماشک تلخ به صورت خام و فرآوری شده با آب به روش های InVivo و InVitro.
رضا علی پور فیل آبادی، جواد پوررضا، فرشاد زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.72 K)

6 بهبود راندمان استفاده از سطوح افزایشی دانه ماشک عمل آری شده به روش پختن در جوجه های گوشتی
محمدحسین نعمتی، پیمان حدادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.27 K)