| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی تاثیر سلنیوم و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم مرغ و ماندگاری آن تحت شرایط دمایی مختلف | |
| احمد خیرخواه، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، حمید ملک محمدی، هوشنگ لطف الهیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.28 M | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی تاثیر سلنیوم و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم مرغ و ماندگاری آن تحت شرایط دمایی مختلف | |
| احمد خیرخواه، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، حمید ملک محمدی، هوشنگ لطف الهیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.28 M | ||