| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تعیین ارزش غذایی محتویات شکمبه خشک شده | |
| امیرحسین رضاخانی، ابولفضل عباسی، ناصر تیمور نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.83 M | ||
| 2 | تاثیر مخلوط قارچ پلوروتوس و کود مرغی بر ترکیب شیمیائی و لیگنین زدائی کاه و کلش برنج | |
| سید سعید موسوی، حسن فضائلی، حمید امانلو، محمد تقی مسلمیون، کاوه احمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.37 M | ||
| 3 | بررسی عملکردکلش باقی مانده از کشت پنج رقم نخود دیم در استان کرمانشاه | |
| الهه ملکی، فرخ کفیل زاده، کـیانوش چغا میرزا، فردین هژبری، گلناز تأسلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 387.63 K | ||
| 4 | اثر ارتفاع برداشت بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ ذرت ایرانی | |
| مهری ارجمند، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 371.71 K | ||
| 5 | بررسی ارتباط لیگنین نامحلول در شوینده اسیدی موجود در پوسته دانه جو با مقدار تجزیه پذیری ماده خشک در واریته های مختلف | |
| معصومه شریفی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، شیما طیبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 40.34 K | ||