کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تعیین ارزش غذایی محتویات شکمبه خشک شده | |
امیرحسین رضاخانی، ابولفضل عباسی، ناصر تیمور نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.83 MB) | ||
2 | تاثیر مخلوط قارچ پلوروتوس و کود مرغی بر ترکیب شیمیائی و لیگنین زدائی کاه و کلش برنج | |
سید سعید موسوی، حسن فضائلی، حمید امانلو، محمد تقی مسلمیون، کاوه احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB) | ||
3 | بررسی عملکردکلش باقی مانده از کشت پنج رقم نخود دیم در استان کرمانشاه | |
الهه ملکی، فرخ کفیل زاده، کـیانوش چغا میرزا، فردین هژبری، گلناز تأسلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.63 K) | ||
4 | اثر ارتفاع برداشت بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ ذرت ایرانی | |
مهری ارجمند، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.71 K) | ||
5 | بررسی ارتباط لیگنین نامحلول در شوینده اسیدی موجود در پوسته دانه جو با مقدار تجزیه پذیری ماده خشک در واریته های مختلف | |
معصومه شریفی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.34 K) |