کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 تعیین ارزش غذایی محتویات شکمبه خشک شده
امیرحسین رضاخانی، ابولفضل عباسی، ناصر تیمور نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.83 MB)

2 تاثیر مخلوط قارچ پلوروتوس و کود مرغی بر ترکیب شیمیائی و لیگنین زدائی کاه و کلش برنج
سید سعید موسوی، حسن فضائلی، حمید امانلو، محمد تقی مسلمیون، کاوه احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

3 بررسی عملکردکلش باقی مانده از کشت پنج رقم نخود دیم در استان کرمانشاه
الهه ملکی، فرخ کفیل زاده، کـیانوش چغا میرزا، فردین هژبری، گلناز تأسلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.63 K)

4 اثر ارتفاع برداشت بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ ذرت ایرانی
مهری ارجمند، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.71 K)

5 بررسی ارتباط لیگنین نامحلول در شوینده اسیدی موجود در پوسته دانه جو با مقدار تجزیه پذیری ماده خشک در واریته های مختلف
معصومه شریفی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، شیما طیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.34 K)