کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 تعیین قابلیت هضم پروتئین های حیوانی با استفاده از تکنیک نمونه برداری ایلئومی و آنزیم پپسین
ابوالفضل زارعی، احمد میر هادی، محمود شیوازاد، هوشنگ لطف اللهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

2 اثرات تغذیه سطوح و فرم های مختلف گلیسریدهای اسید بوتیریک ، ( BaBy C4 ) مخلوطی از اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک محرک رشد فلاوفسفولیپول بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
امیر علی بمانی، عباسعلی قیصری، مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (409.99 K)

3 بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر روی سطح ایمنی و جمعیت میکروبی ایلئومی مرغان تخم گذار
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.97 K)

4 اثر جیره های حاوی سطوح متفاوت انرژی و پروتئین با نسبت ثابت بر قابلیت هضم ایلنومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.08 K)