کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری قابل هضم بر عملکرد و بعضی از پارامترهای خونی مرتبط با چربی در بره های نر گوسفند کرمانی
محمد سفلایی شهر بابک، محمد مرادی شهر بابک، حسین مرادی شهر بابک، علی موسی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

2 بررسی کاهش سطوح اسیدهای آمینه قابل هضم در جیره های مکمل شده با فرمکتو بر عملکرد جوجه های گوشتی
وحید خاکسارزارع ها، ابولقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.95 K)

3 استفاده از روش تولید گاز جهت تخمین میزان قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب زنجیر کوتاه در برخی از مواد خوراکی
حمید پایا، اکبر تقی زاده، وحید حصنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.7 K)

4 بررسی اثر سطوح مختلف لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده بر ایمنی و فراسنجه های خونی بوقلمون های نر گوشتی در دوره آغازین
افشین حیدری نیا، محمد حسین شهیر، حمیدرضا طاهری، عبدالله حسینی، محمدحسین نعمتی، هادی کاظمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.11 K)

5 اثرات جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون مرغ های تخم گذار های - لاین 36-W
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، نرگس محمدی، پویا زمانی، سودا جنگی اقدام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (647.31 K)

6 اثرات جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر صفات کیفی تخم مرغ مرغ های تخمگذار هایلاین 36-W
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، نرگس محمدی، پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.74 K)

7 اثر سطوح مختلف پروتئین و تنظیم جیره غذایی بر عملکرد اقتصادی جوجه های گوشتی
رضا صلاحی مقدم، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، محمدحسین شهیر، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.93 K)

8 مقایسه ارزش غذایی ماشک تلخ به صورت خام و فرآوری شده با آب به روش های InVivo و InVitro.
رضا علی پور فیل آبادی، جواد پوررضا، فرشاد زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.72 K)

9 میزان قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسید چرب زنجیر کوتاه برخی از مواد خوارکی با منشاء ضایعات کشاورزی
حمید پایا، اکبر تقی زاده، سامان لشکری، شهرام شیر محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.6 K)

10 تاثیر سطوح مختلف الیاف بالقوه قابل هضم و پروتئین خام جیره ای روی گاوهای شیرده هلشتاین
بهرام محتشمی، حمیدرضا میرزایی الموتی، حمید امانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.08 K)