کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری قابل هضم بر عملکرد و بعضی از پارامترهای خونی مرتبط با چربی در بره های نر گوسفند کرمانی
محمد سفلایی شهر بابک، محمد مرادی شهر بابک، حسین مرادی شهر بابک، علی موسی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.22 M

2 بررسی کاهش سطوح اسیدهای آمینه قابل هضم در جیره های مکمل شده با فرمکتو بر عملکرد جوجه های گوشتی
وحید خاکسارزارع ها، ابولقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.95 K

3 استفاده از روش تولید گاز جهت تخمین میزان قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب زنجیر کوتاه در برخی از مواد خوراکی
حمید پایا، اکبر تقی زاده، وحید حصنی
مشاهده مقاله اصل مقاله 380.7 K

4 بررسی اثر سطوح مختلف لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده بر ایمنی و فراسنجه های خونی بوقلمون های نر گوشتی در دوره آغازین
افشین حیدری نیا، محمد حسین شهیر، حمیدرضا طاهری، عبدالله حسینی، محمدحسین نعمتی، هادی کاظمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 309.11 K

5 اثرات جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون مرغ های تخم گذار های - لاین 36-W
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، نرگس محمدی، پویا زمانی، سودا جنگی اقدام
مشاهده مقاله اصل مقاله 647.31 K

6 اثرات جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر صفات کیفی تخم مرغ مرغ های تخمگذار هایلاین 36-W
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، نرگس محمدی، پویا زمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 405.74 K

7 اثر سطوح مختلف پروتئین و تنظیم جیره غذایی بر عملکرد اقتصادی جوجه های گوشتی
رضا صلاحی مقدم، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، محمدحسین شهیر، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله اصل مقاله 334.93 K

8 مقایسه ارزش غذایی ماشک تلخ به صورت خام و فرآوری شده با آب به روش های InVivo و InVitro.
رضا علی پور فیل آبادی، جواد پوررضا، فرشاد زمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 309.72 K

9 میزان قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسید چرب زنجیر کوتاه برخی از مواد خوارکی با منشاء ضایعات کشاورزی
حمید پایا، اکبر تقی زاده، سامان لشکری، شهرام شیر محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 76.6 K

10 تاثیر سطوح مختلف الیاف بالقوه قابل هضم و پروتئین خام جیره ای روی گاوهای شیرده هلشتاین
بهرام محتشمی، حمیدرضا میرزایی الموتی، حمید امانلو
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.08 K