کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 اثر سطوح مختلف زیستیار باکتریایی بر برخی از فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
احمد زارع شحنه، محمد رضا عبداللهی، عبدالرضا کامیاب، مهدی خدائی مطلق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.69 K)

2 مطالعه اثر سطوح مختلف زیستیار باکتریایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمد رضا عبداللهی، احمد زارع شحنه، عبدالرضا کامیاب، علی نیکخواه، مهدی خدائی مطلق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.27 K)

3 اثر سویه های پروبیوتیک باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس لیشنی فرمیس بر قابلیت هضم انرژی، فسفر و شاخص کارایی تولید در جوجه های گوشتی
پریسا سارانی، مجتبی زاغری، حسنا حاجاتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (900.98 K)

4 اثر پروبیوتیک های باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس کواگولانس و اسیدهای آلی بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی
زانیار کریمی، امیرعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (602.36 K)

5 اثر دیواره سلولی مخمر، آلومینوسیلیکات و پروبیوتیک های بومی لاکتوباسیلوس سویه های TD4، TD3، TD10، TD15و باسیلوس سوبتیلیس سویه ی JQ618 در جیره های آلوده به آفلاتوکسین بر عملکرد جوجه های گوشتی
محسن براتی، ناصر موسوی، محمد چمنی، ملیحه مروت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (696.38 K)