کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 ارزیابی میزان گوارش پذیری و تجزیه پذیری تفاله زیتون سیلو شده با مواد افزودنی
احمدرضا سراج، ابراهیم روغنی، محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.25 K)

2 برآورد ارزش غذایی تفاله زیتون سیلو شده با چند ماده افزودنی با روش تولید گاز
احمدرضا سراج، ابراهیم روغنی، محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.08 K)

3 بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر میکروبیولوژی سیلاژ ذرت
فرزاد قنبری، تقی قورچی، طیبه ابراهیمی، مرتضی خمیری، عبدالرضا حسین دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.1 K)

4 پیامد خوراندن اسید بوتیریک، نمک کلسیمی یا گلیسریدهای آن بر فلور میکروبی رودهی جوجه های گوشتی
زهره فریدونی، رضا نقی ها، مختار خواجوی، زهره دیورخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (468.76 K)

5 بررسی ترکیب شیمیایی و تغییرات PH در سیلاژ مخلوط یونجه و آتریپلکس ( Atriplex dimorphostegia ) عمل آوری شده با اسید سولفوریک و ملاس چغندر قند
سمیه یوسفی، احمد ریاسی، محمد حسن فتحی، حسین نعیمی پور یونسی، هاله حاجیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.7 K)

6 تأثیر یونجه سیلو شده غنی شده با لاکتوباسیلوس پالنتارم و تفاله چغندرقند ملاس دار بر پارامترهای تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین
مهران تکه خلف، نورمحمد تربتی نژاد، سعید زره داران، عبدالحکیم توغدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (498.27 K)

7 مقایسه پروبیوتیکف پری بیوتیک، آنتی بیوتیک و اسید آلی بر سیستم ایمنی و لیپیدهای سرم جوجه های گوشتی
حمیدرضا همتی متین، سعید یخشکی، سمیه کامران آزاد، زبیده هاشم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.83 K)

8 اثر افزودنی باکتریایی لاکتیسیل مایز بر روند تخمیر سیلاژ ذرت در مراحل مختلف برداشت
حمید محمدزاده، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، احمد هدایتی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.74 K)

9 اثر مرحله بلوغ علوفه و افزودنی باکتریایی حاوی باکتریهای همولاکتیک و هترولاکتیک بر خصوصیات تخمیری و کپک زدگی سیلاژ ذرت
حمید محمدزاده، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، احمد هدایتی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.78 K)