کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته (خشک شده) برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری | |
زهرا عبادی، علی مهدوی، علیرضا آقا شاهی، احمد میرهادی، فضل ا.. موسوی، کیانوش سامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.54 K) | ||
2 | اثر پرتوتابی گاما بر روی فراسنجه های تخمیری دانه جو با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
شهرام میرشادی، اکبر تقی زاده، عین اله عبدی قزلچه، پروین صارمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.97 K) | ||
3 | تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر بخش های مختلف پروتئین دانه کلزا با استفاده از مدل CNCPS | |
مریم صاحبی اعلاء، فرخ کفیل زاده، معصومه حیدری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.42 K) |