| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته (خشک شده) برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری | |
| زهرا عبادی، علی مهدوی، علیرضا آقا شاهی، احمد میرهادی، فضل ا.. موسوی، کیانوش سامی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 423.54 K | ||
| 2 | اثر پرتوتابی گاما بر روی فراسنجه های تخمیری دانه جو با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
| شهرام میرشادی، اکبر تقی زاده، عین اله عبدی قزلچه، پروین صارمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 332.97 K | ||
| 3 | تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر بخش های مختلف پروتئین دانه کلزا با استفاده از مدل CNCPS | |
| مریم صاحبی اعلاء، فرخ کفیل زاده، معصومه حیدری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.42 K | ||