صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
5
1
بررسی اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی در جیره دوره پایانی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مجید اله یاری شهراسب، حسین مروج، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
210.43 K
2
اثر تغییر سطح مکمل ویتامینی بر وزن نهایی، خصوصیات استخوان پا و آنزیم های مرتبط در دوره پایانی جوجه گوشتی در جیره های بر پایه گندم و جو
حسین مروج، مجسد اله یاری شهراسب، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
223.39 K
3
اثرات سطوح مختلف مکمل ویتامینی برعملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو در دوره پایانی پرورش
مجید اله یاری شهراسب، حسین مروج، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
187.02 K
4
بررسی تاثیر حذف مکمل های ویتامینی از جیره های حاوی مقادیر متفاوت انرژی بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
رضا میرشکار، بهروز دستار، بهاره شعبانپور، سعید حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
445.64 K
5
تاثیر حذف مکمل های ویتامینی در جیره های دارای مقادیر متفاوت انرژی بر عملکرد و PH گوشت ران جوجه های گوشتی
رضا میرشکار، بهروز دستار، بهاره شعبانپور، سعید حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
36.99 K