| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | بررسی استفاده از دو منبع مختلف چربی در جیره غذایی جوجه های گوشتی | |
| نیما مساوات | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 196.57 K | ||
| 2 | بررسی اثرات اضافه کردن سه سطح نمک کلسیمی اسیدهای چرب سویا در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| نیما مساوات | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 777.78 K | ||
| 3 | بررسی وارزیابی ترکیب شیمیایی منابع مختلف روغن کتان بر تولید و ترکیب شیر بزهای مهابادی شیرده در شرایط برون تنی | |
| الناز پیرعدل، الناز عرب دیزجی، حامد خلیلوندی بهروزیار، رسول پیرمحمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 642.33 K | ||
| 4 | بررسی اثرات انواع مختلف مکمل چربی پالم بر برخی فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه با استفاده از آزمون تولید گاز | |
| حسین ترابی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، حسین نوردار | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 341.73 K | ||
| 5 | بررسی اثرات اشکال چربی سویا در سطوح مختلف برکینتیک تولید گاز در شکمبه | |
| حسین ترابی، مصطفی ملکی، حسین علی عربی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 341.26 K | ||