کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | بررسی استفاده از دو منبع مختلف چربی در جیره غذایی جوجه های گوشتی | |
نیما مساوات | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.57 K) | ||
2 | بررسی اثرات اضافه کردن سه سطح نمک کلسیمی اسیدهای چرب سویا در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
نیما مساوات | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (777.78 K) | ||
3 | بررسی وارزیابی ترکیب شیمیایی منابع مختلف روغن کتان بر تولید و ترکیب شیر بزهای مهابادی شیرده در شرایط برون تنی | |
الناز پیرعدل، الناز عرب دیزجی، حامد خلیلوندی بهروزیار، رسول پیرمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (642.33 K) | ||
4 | بررسی اثرات انواع مختلف مکمل چربی پالم بر برخی فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه با استفاده از آزمون تولید گاز | |
حسین ترابی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، حسین نوردار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.73 K) | ||
5 | بررسی اثرات اشکال چربی سویا در سطوح مختلف برکینتیک تولید گاز در شکمبه | |
حسین ترابی، مصطفی ملکی، حسین علی عربی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.26 K) |