کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | مقایسه دو روش سرد کردن روی تغییرات بار میکروبی کل، کلی فرم و وزن لاشه مرغ | |
محمدرضا مفیدی، محمد صادق سعید آبادی، مهدی شکوهمند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.89 K) | ||
2 | ارزیابی کیفیت لاشه از نظر کلی فرم، سالمونلا و باکتری های سرمادوست در خط تخلیه شکم و چیلر کشتارگاه های صنعتی مرغ استان یزد | |
محمدرضا مفیدی، مهدی شکوهمند، محمدصادق سعیدآبادی، زهرا عبادی، فیروز عقابی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.66 K) |