| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا و مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی | |
| همایون محمودی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی عربی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M | ||
| 2 | تخمین میزان انرژی زایی و قابلیت هضم علوفه یونجه چین دوم استان کردستان با استفاده از روش آزمایشگاهی تیلی و تری | |
| هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، مختار فتحی، طاهره رحمتی، سروز مرادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 350.74 K | ||