کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا و مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی | |
همایون محمودی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی عربی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB) | ||
2 | تخمین میزان انرژی زایی و قابلیت هضم علوفه یونجه چین دوم استان کردستان با استفاده از روش آزمایشگاهی تیلی و تری | |
هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، مختار فتحی، طاهره رحمتی، سروز مرادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.74 K) |