| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | تعیین کاهش ارزش غذایی یونجه از زمان درو تا زمان مصرف در شهرستان همدان | |
| عبدالحسین معیر، محمد مهدی طباطبائی، حسن فضائلی، علی اصغر ساکی، حسین شفیعی ورزنه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.28 M | ||
| 2 | مقایسه ارزش غذایی یونجه چین دوم در مزارع مختلف استان همدان از زمان برداشت تا زمان مصرف | |
| خ. زابلی، م.م. طباطبایی، ح. علی عربی، ح. شفیعی ورزنه، ا. احمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 264.42 K | ||