کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثر بخار آب تحت فشار در سطوح مختلف رطوبت و زمان عمل آوری بر ارزش غذایی کاه گندم | |
هرمز منصوری، نوید اصغرزاده قشلاقچای، فرهاد فرودی، مجتبی زاهدیفر، کیوان کرکودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.5 MB) | ||
2 | بررسی پارامترهای تولید گاز و هضم پذیری کاه کنجد فرآوری شده با مواد شیمیایی و بخار آب تحت فشار | |
حمید بانشی، طاهره محمدآبادی، خلیل میرزاده، مرتضی چاجی، محمود قاسمی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.71 K) | ||
3 | بررسی اثرات فرآوری کاه کنجد با آب، اسید سولفوریک و بخار آب تحت فشار بر قابلیت هضم و تخمیر شکمبه ای در گوسفند | |
حمید بانشی، طاهره محمدآبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.19 K) |