| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | اثر اندازه ذرات و زمان مصرف صدف در جیره مرغان تخم گذار بر غلظت کلسیم و فسفر پلاسما | |
| عباس رحمانی، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، مجتبی حقیقت | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 372.68 K | ||
| 2 | اثر اندازه ذرات و زمان مصرف صدف در جیره مرغان تخم گذار بر کیفیت پوسته تخم مرغ | |
| علی اصغر ساکی، عباس رحمانی، پویا زمانی، مجتبی حقیقت | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 374.73 K | ||
| 3 | اثرات جایگزینی کربنات کلسیم به جای صدف به همراه پروبیوتیک بر صفات کیفی تخم مرغ در جیره غذایی مرغهای تخمگذار | |
| یحیی درویشی قلی آباد، محمود شمس شرق، سعید زره داران، علی خسروی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 391.18 K | ||
| 4 | بررسی اثرات جایگزینی صدف با کربنات کلسیم( در دو اندازه) بر خصوصیات کیفی تخم مرغ | |
| علی رضا حسابی نامقی، محمدرضا بیرجندی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 40.59 K | ||
| 5 | بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامین E بر عملکرد جوجه های گوشتی در سنین اولیه | |
| محمد مرادی، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، فرامرز رستمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 40.59 K | ||