کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و ﻋﺼﺎره ﮔﻞ ﮔﯿﺎه ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مرجان فروتن خواه، مجید طغیانی، غلامرضا قلمکاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.11 M

2 اثر افزودن عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی
فائزه عبدی نژاد، مهرداد محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 193.09 K

3 تأثیر سطوح مختلف عصاره آبی و پودر اندام های هوایی گیاه خارخاسک بر برخی شاخص های کیفی تخم مرغ مرغ های تخمگذار
طاهره امیرشکاری، نعمت ضیائی، مهدی قریشی، ابراهیم اسفندیارپور، امیرحسین مهدوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 267.21 K

4 اثر عصاره آبی و پودر اندام های هوایی گیاه خارخاسک بر تولید تخم مرغ مرغ های تخم گذار
طاهره امیرشکاری، نعمت ضیایی، مهدی قریشی، ابراهیم اسفندیارپور، امیرحسین مهدوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 308.09 K

5 تاثیر سطوح مختلف عصاره آبی برگ گردو بر کیفیت اسپرم منجمد - یخ گشایی شده بز
گلشن عظیمی، پریسا نظری، عباس فرشاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 582.18 K

6 بررسی اثرات عصاره آبی-الکلی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) بر پارامترهای خونی در موش صحرایی
نوشین عارف زاده، جواد آرشامی، علیرضا هروی موسوی، زهرا موسوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.34 K

7 اثر عصاره آبی ریحان (Ocimum lousilicum) بر فاکتورهای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
فرید فیروز بخش، آمنه ذوالفقاری، زبیده محرابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.36 K