کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و ﻋﺼﺎره ﮔﻞ ﮔﯿﺎه ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مرجان فروتن خواه، مجید طغیانی، غلامرضا قلمکاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

2 اثر افزودن عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی
فائزه عبدی نژاد، مهرداد محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.09 K)

3 تأثیر سطوح مختلف عصاره آبی و پودر اندام های هوایی گیاه خارخاسک بر برخی شاخص های کیفی تخم مرغ مرغ های تخمگذار
طاهره امیرشکاری، نعمت ضیائی، مهدی قریشی، ابراهیم اسفندیارپور، امیرحسین مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.21 K)

4 اثر عصاره آبی و پودر اندام های هوایی گیاه خارخاسک بر تولید تخم مرغ مرغ های تخم گذار
طاهره امیرشکاری، نعمت ضیایی، مهدی قریشی، ابراهیم اسفندیارپور، امیرحسین مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.09 K)

5 تاثیر سطوح مختلف عصاره آبی برگ گردو بر کیفیت اسپرم منجمد - یخ گشایی شده بز
گلشن عظیمی، پریسا نظری، عباس فرشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (582.18 K)

6 بررسی اثرات عصاره آبی-الکلی گلبرگ زعفران (.Crocus sativus L) بر پارامترهای خونی در موش صحرایی
نوشین عارف زاده، جواد آرشامی، علیرضا هروی موسوی، زهرا موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.34 K)

7 اثر عصاره آبی ریحان (Ocimum lousilicum) بر فاکتورهای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
فرید فیروز بخش، آمنه ذوالفقاری، زبیده محرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.36 K)