| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ارزیابی ارزش غذایی پنبه دانه عمل آوری شده با حرارت، ماشک و گاو دانه با استفاده از روش تولید گاز | |
| ذبیح اله نعمتی، اکبر تقی زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 981.13 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ارزیابی ارزش غذایی پنبه دانه عمل آوری شده با حرارت، ماشک و گاو دانه با استفاده از روش تولید گاز | |
| ذبیح اله نعمتی، اکبر تقی زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 981.13 K | ||