کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 اثرات پرتوتابی گاما بر تجزیه پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه گاو
علی نیکخواه، پروین شورنگ، احمد زارع، غلامرضا رئیسعلی، علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1007.22 K)

2 مطالعه اثرات بیم الکترون بر ترکیبات شیمیایی، مواد ضد تغذیه ای، روند تجزیه پذیری و قابلیت هضم پروتئین خام دانه کانولا
روح الله ابراهیمی، مهدی تقی نژاد رودنبه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.44 K)

3 مطالعه اثر پرتو تابی الکترون روی تجزیه پذیری پروتئین خام و عوامل ضد تغذیه ای پنبه دانه
ایمان علی بخشی، علی نیکخواه، پروین شورنگ، ابوالفضل زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.31 K)

4 بررسی اثر پرتوتابی با امواج مایکروویو بر فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین کنجاله سویا
سارا یوسفیان، اسدالله تیموری یانسری، زربخت انصاری پیرسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (222.5 K)

5 مطالعه روند تجزیه پذیری پروتئین دانه کامل گلرنگ در شکمبه گوسفند با روش کیسه های نایلونی و الکتروفورز ژل پلی اکریل آمید
حامد امینی پور، رامین سلامت دوست نوبر، ناصر ماهری سیس، سعید نجف یار، محمدحسن بابازاده، محمدطاهر مداح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.91 K)