کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 اثر سطوح مختلف الکارنیتین برکیفیت تخممرغ و میزان کلسترول آن در مرغ های تخمگذار
بهروز قدس علوی، عبدالحسین سمیع، مهدی محمدعلی پور، منصور خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.11 K)

2 تأثیر سطوح مختلف عصاره آبی و پودر اندام های هوایی گیاه خارخاسک بر برخی شاخص های کیفی تخم مرغ مرغ های تخمگذار
طاهره امیرشکاری، نعمت ضیائی، مهدی قریشی، ابراهیم اسفندیارپور، امیرحسین مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.21 K)

3 پاسخ خصوصیات کیفی زرده و سفیده تخم بلدرچین به سطوح افزایشی نعناع فلفلی
ذبیح اله نعمتی، زهرا مرادی قراجه، مجتبی مودب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (569.56 K)

4 تأثیر روغن سیاه دانه بر عملکرد، کلسترول زرده و برخی فراسنجه های خونی مرغ های تخمگذار
صبا عظیمی یوالاری، بابک حسین تبار قاسم آباد، پیام باغبان کنعانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (473.6 K)

5 اثر سن گله بر ویژگی های کیفی تخم مرغ های تولیدی در گله های تجاری استان گلستان
محمود مهرپرور، فاطمه بحری بیناباج، شهریار مقصودلو، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (581.55 K)

6 تاثیر استفاده از پروبیوتیک و فایتوبیوتیک بر کلسترول و صفات کیفی تخم مرغ
پریناز قدیم شاهسوار، سعادت صادقی، عباس رافت، حامد نعمت نژاد، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.48 K)