صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
بررسی قابلیت هضم مواد مغذی در جیره های با سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گوسفند مهربان
احمد احمدی، نسترن ایزدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، شهاب بیشهسری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
444.96 K
2
اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر غلظت برخی فراسنجه های خونی در گوسفند مهربان
نسترن ایزدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، احمد احمدی، داریوش علیپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
447.31 K
3
اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر غلظت برخی فراسنجه های شکمبه در گوسفند مهربان
نسترن ایزدی، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، احمد احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
405.46 K
4
بررسی اثر نسبت های مختلف انرژی و پروتئین جیره بر میزان Loss Drip (افت چکه) گوشت در لاشه بزغاله های پرواری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
355.81 K
5
اثر تغییر مواد مغذی جیره بزغاله های پرواری بر تردی (Tenderness) گوشت
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
330.15 K
6
اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بزغاله های پرواری بر اسیدیته (pH) گوشت در سردخانه
مرتضی کرمی، محسن باقری، یاسر رحیمیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
558.96 K