| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | تاثیر اسید استیک برجمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی قبل از کشتار | |
| محمد الزوقری، حسن کرمانشاهی، حسن نصیری مقدم | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 441.04 K | ||
| 2 | اثر سطوح مختلف عصارهی آبی ژل آلوئه ورا بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
| مرتضی مقدم، فرزاد باقرزاده کاسمانی، مهران مهری، محمود قزاقی، عبدالاحد رسولی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 556.52 K | ||
| 3 | ارزیابی دقت اندازه گیریهای خطی بدن در بره های مغانی برای پیش بین میزان لاشه تولیدی و محتوای چربی لاشه پس از کشتار | |
| مهدی حسینی وردنجانی، رضا میرایی آشتیانی، عباس پاکدل، حسین مرادی شهربابک | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 40.8 K | ||