| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | همبستگی بین ارزش تغذیه ای برخی از مواد خوراکی خام و برشته تعیین شده با روشهای in vivo و in vitro | |
| محمد مهدی طباطبائی، بهروز نجف نژاد، حسن علی عربی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 491.16 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | همبستگی بین ارزش تغذیه ای برخی از مواد خوراکی خام و برشته تعیین شده با روشهای in vivo و in vitro | |
| محمد مهدی طباطبائی، بهروز نجف نژاد، حسن علی عربی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 491.16 K | ||