کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی اثر روش های فرآوری مواد خوراکی بر اجزای تشکیل دهنده پروتئین و کربو هیدرات در سیستم CNC | |
یداله چاشنی دل، بهنام قربانی کوکنده، حسن حافظیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.1 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی اثر روش های فرآوری مواد خوراکی بر اجزای تشکیل دهنده پروتئین و کربو هیدرات در سیستم CNC | |
یداله چاشنی دل، بهنام قربانی کوکنده، حسن حافظیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.1 K) |