| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی اثر روش های فرآوری مواد خوراکی بر اجزای تشکیل دهنده پروتئین و کربو هیدرات در سیستم CNC | |
| یداله چاشنی دل، بهنام قربانی کوکنده، حسن حافظیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 397.1 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی اثر روش های فرآوری مواد خوراکی بر اجزای تشکیل دهنده پروتئین و کربو هیدرات در سیستم CNC | |
| یداله چاشنی دل، بهنام قربانی کوکنده، حسن حافظیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 397.1 K | ||