| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | بررسی اثر روش های فرآوری مواد خوراکی بر اجزای تشکیل دهنده پروتئین و کربو هیدرات در سیستم CNC | |
| یداله چاشنی دل، بهنام قربانی کوکنده، حسن حافظیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 397.1 K | ||
| 2 | بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی پنیر کوزه ای به روش سنتی و نیمه صنعتی و اثر روشهای نگهداری متفاوت در فواصل زمانی مختلف | |
| سید فضل ا.. موسوی، سهیلا مرادی بید هندی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1013.53 K | ||