کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تأثیر عمل آوری تفاله پرتقال با مخمر ساکارومایسز سرویسیا بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آن با روش آزمایشگاهی | |
پوریا دادور، امید دیانی، رضا طهماسبی، امین خضری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 287.08 K | ||
2 | اثر افزودن تفاله پرتقال در جیره بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
حسین عباسی، علیرضا صیداوی، لیلا اسدپور | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 352.93 K | ||
3 | ترکیب شیمیایی، ویژگی های کیفی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله پرتقال مخلوط با کاه گندم و اوره سیلو شده | |
آناهیتا تیموری چمه بن، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، علیرضا جعفری صیادی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 428.43 K | ||
4 | اثر خروج شیرابه بر ارزش تغذیه ای تفاله پرتقال سیلو شده | |
آناهیتا تیموری چمه بن، اسداله تیموری یانسری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.33 K |