کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی امکان استفاده از بقایای گلاب گیری در جیره گاو های شیرده | |
محمد بیدگلی، احمد فضل زاده، حسن فضائلی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 207.37 K | ||
2 | تعیین ارزش غذایی تفاله گل محمدی با استفاده از روش تولید گاز و سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کورنل (CNCPS) | |
بهزاد خرمی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده، حسن فضائلی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 220.16 K | ||
3 | تعیین قابلیت هضم و تجذیه پذیری تفاله گل محمدی با روش های In vivo و In situ | |
بهزاد خرمی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده، حسن فضائلی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 240.41 K | ||
4 | بررسی جایگزینی بقایای گلاب گیری با یونجه و تاثیر آن بر رفتار مصرف خوراک گاوهای شیرده | |
محمد بیدگلی، احمد افضل زاده، حسن فضائلی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 198.84 K |