کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 تعیین قابلیت هضم و تجذیه پذیری تفاله گل محمدی با روش های In vivo و In situ
بهزاد خرمی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده، حسن فضائلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 240.41 K

2 بررسی ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام علوفه کنگر (Gundelia tourneforti)
حامد کشفی، مختار ملاکی، حسین محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 214.93 K

3 تعیین روند تجذیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام نقاله گوجه فرنگی خشک با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ابوالفضل آقاجانزاده گلشنی، ناصر ماهری سیس، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 178.96 K

4 برآورد انرژی خالص و فراسنجه های تجذیه پذیری دانه کامل گلرنگ عمل آوری شده با استفاده از روش های تولید گاز آزمایشگاهی و کیسه های نایلونی
سعید نجف یار، رامین سلامت دوست نوبر، ناصر ماهری سیس، حامد امینی پور، محمد سلامت آذر
مشاهده مقاله اصل مقاله 298.06 K

5 تعیین روند تجذیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام تفاله ماءالشعیر سازی خشک با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ناصر ماهری سیس، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، ابوالفضل آقاجانزاده گلشنی، حسین چراغی
مشاهده مقاله اصل مقاله 152.26 K