کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 تعیین قابلیت هضم و تجذیه پذیری تفاله گل محمدی با روش های In vivo و In situ
بهزاد خرمی، علی اکبر خادم، احمد افضل زاده، حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (240.41 K)

2 بررسی ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام علوفه کنگر (Gundelia tourneforti)
حامد کشفی، مختار ملاکی، حسین محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.93 K)

3 تعیین روند تجذیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام نقاله گوجه فرنگی خشک با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ابوالفضل آقاجانزاده گلشنی، ناصر ماهری سیس، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.96 K)

4 برآورد انرژی خالص و فراسنجه های تجذیه پذیری دانه کامل گلرنگ عمل آوری شده با استفاده از روش های تولید گاز آزمایشگاهی و کیسه های نایلونی
سعید نجف یار، رامین سلامت دوست نوبر، ناصر ماهری سیس، حامد امینی پور، محمد سلامت آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.06 K)

5 تعیین روند تجذیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام تفاله ماءالشعیر سازی خشک با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ناصر ماهری سیس، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، ابوالفضل آقاجانزاده گلشنی، حسین چراغی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.26 K)