| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | بررسی تاثیر تغذیه تناوبی جوجه های گوشتی با جیره های حاوی منابع امگا- 3 (روغن ماهی و کانولا) و پیه گاو بر عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب بدن | |
| مصطفی سعادتمند طرزجان، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، یاسر غفرانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 385.42 K | ||
| 2 | اثر تغذیه دوره ای جوجه های گوشتی با منابع امگا-3 ( روغن ماهی و روغن کانولا) و پیه گاو بر عملکرد و مقدار کلسترول و تریگلیسرید سرم | |
| مصطفی سعادتمند طرزجان، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، یاسر غفرانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 382.78 K | ||
| 3 | مطالعه رابطه ی برخی از متابولیت های خون با ذخایر چربی حفره بطنی و وزن دنبه در گوسفند لری | |
| امیرحسین خلت آبادی فراهانی، محمد مرادی شهربابک، حسین مرادی شهربابک، زهرا عزیزی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 76.46 K | ||
| 4 | اثرات استفاده از سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی و چربی حفره بطنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های فرموله شده به فرم دانه کامل گندم | |
| سعیده مددلو، علی میرزا آقازاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 37.61 K | ||