کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی تاثیر تغذیه تناوبی جوجه های گوشتی با جیره های حاوی منابع امگا- 3 (روغن ماهی و کانولا) و پیه گاو بر عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب بدن | |
مصطفی سعادتمند طرزجان، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، یاسر غفرانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.42 K) | ||
2 | اثر تغذیه دوره ای جوجه های گوشتی با منابع امگا-3 ( روغن ماهی و روغن کانولا) و پیه گاو بر عملکرد و مقدار کلسترول و تریگلیسرید سرم | |
مصطفی سعادتمند طرزجان، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، یاسر غفرانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.78 K) | ||
3 | مطالعه رابطه ی برخی از متابولیت های خون با ذخایر چربی حفره بطنی و وزن دنبه در گوسفند لری | |
امیرحسین خلت آبادی فراهانی، محمد مرادی شهربابک، حسین مرادی شهربابک، زهرا عزیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.46 K) | ||
4 | اثرات استفاده از سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی و چربی حفره بطنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های فرموله شده به فرم دانه کامل گندم | |
سعیده مددلو، علی میرزا آقازاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.61 K) |