کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 بررسی تاثیر تغذیه تناوبی جوجه های گوشتی با جیره های حاوی منابع امگا- 3 (روغن ماهی و کانولا) و پیه گاو بر عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب بدن
مصطفی سعادتمند طرزجان، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، یاسر غفرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.42 K)

2 اثر تغذیه دوره ای جوجه های گوشتی با منابع امگا-3 ( روغن ماهی و روغن کانولا) و پیه گاو بر عملکرد و مقدار کلسترول و تریگلیسرید سرم
مصطفی سعادتمند طرزجان، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، یاسر غفرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.78 K)

3 مطالعه رابطه ی برخی از متابولیت های خون با ذخایر چربی حفره بطنی و وزن دنبه در گوسفند لری
امیرحسین خلت آبادی فراهانی، محمد مرادی شهربابک، حسین مرادی شهربابک، زهرا عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.46 K)

4 اثرات استفاده از سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی و چربی حفره بطنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های فرموله شده به فرم دانه کامل گندم
سعیده مددلو، علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.61 K)