کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی پنیر کوزه ای به روش سنتی و نیمه صنعتی و اثر روشهای نگهداری متفاوت در فواصل زمانی مختلف | |
سید فضل ا.. موسوی، سهیلا مرادی بید هندی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1013.53 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی پنیر کوزه ای به روش سنتی و نیمه صنعتی و اثر روشهای نگهداری متفاوت در فواصل زمانی مختلف | |
سید فضل ا.. موسوی، سهیلا مرادی بید هندی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1013.53 K) |