کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | مقایسه اثر افزودن سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت 2 | |
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.94 K) | ||
2 | بررسی اثرات افزودنی باکتریایی (LALSIL) و پلاساندن بر روی خصوصیات تخمیر و قابلیت هضم به روش In situ | |
فرزاد هاشم زاده سیگاری، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، حسن نظری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.94 K) | ||
3 | مقایسه اثر افزودنی باکتریایی یا سطوح مختلف پساب نشاسته بر ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده | |
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.52 K) | ||
4 | تاثیر افزودنی باکتریایی لالسیل بر پایداری هوازی و تجزیه پذیری سیلوی ذرت | |
حسین وکیلی غریبدوستی، علی اکبر خادم، محمد رضائیان، احمد افضل زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.16 K) | ||
5 | تاثیر افزودنی های باکتریایی بر معیارهای تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ گیاه کامل جو در سیلوهای آزمایشگاهی | |
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K) |