کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 مقایسه اثر افزودن سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت 2
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.94 K)

2 بررسی اثرات افزودنی باکتریایی (LALSIL) و پلاساندن بر روی خصوصیات تخمیر و قابلیت هضم به روش In situ
فرزاد هاشم زاده سیگاری، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، حسن نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.94 K)

3 مقایسه اثر افزودنی باکتریایی یا سطوح مختلف پساب نشاسته بر ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.52 K)

4 تاثیر افزودنی باکتریایی لالسیل بر پایداری هوازی و تجزیه پذیری سیلوی ذرت
حسین وکیلی غریبدوستی، علی اکبر خادم، محمد رضائیان، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.16 K)

5 تاثیر افزودنی های باکتریایی بر معیارهای تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ گیاه کامل جو در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K)