کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | مقایسه اثر افزودن سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت 2 | |
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 258.94 K | ||
2 | مقایسه اثر افزودنی باکتریایی یا سطوح مختلف پساب نشاسته بر ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده | |
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 262.52 K | ||
3 | مقایسه کیفیت تخمیر ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایرانی در سیلوهای آزمایشگاهی | |
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.5 K | ||
4 | مقایسه کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایرانی در سیلوهای آزمایشگاهی | |
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.2 K |