| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | بررسی اثر سطوح مختلف ملاس بر ارزش غذایی علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید (in vitro) | |
| محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند، مرتضی تقوی، سمیه بولاغ | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 391.24 K | ||
| 2 | تعیین ترکیبات شیمیایی قابلیت هضم دانه گندم و جو مناطق مختلف آذربایجان غربی در گوسفند به روش In Vitro | |
| رسول پیرمحمدی، سمانه غفاری آذر، اکبر تقی زاده، سراین رزاق زاده، امید حمیدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 280.75 K | ||