کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | بررسی اثر سطوح مختلف ملاس بر ارزش غذایی علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید (in vitro) | |
محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند، مرتضی تقوی، سمیه بولاغ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.24 K) | ||
2 | تعیین ترکیبات شیمیایی قابلیت هضم دانه گندم و جو مناطق مختلف آذربایجان غربی در گوسفند به روش In Vitro | |
رسول پیرمحمدی، سمانه غفاری آذر، اکبر تقی زاده، سراین رزاق زاده، امید حمیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.75 K) |