کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 بررسی اثرات افزودنی باکتریایی (LALSIL) و پلاساندن بر روی خصوصیات تخمیر و قابلیت هضم به روش In situ
فرزاد هاشم زاده سیگاری، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، حسن نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.94 K)

2 اثر افزودن سطوح مختلف ساکارز بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تولید گاز سیلاژ یونجه
عباسعلی ناصریان، حجت قلی زاده، عطیه بهلولی، عطیه رحیمی، محمد صدیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.25 K)

3 بررسی اثرات سیلاژیونجه با سطوح متفاوت خرمای ضایعاتی بر سنتز مشتقات پورینی، در گوسفند کرمانی
راحله رجبی علی آبادی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (901.08 K)

4 بررسی اثرات سیلاژیونجه با سطوح متفاوت خرمای ضایعاتی بر مصرف ماده خشک و قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی، پروتئین خام و الیاف نا محلول در شوینده خنثی گوسفند کرمانی
راحله رجبی علی آبادی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (523.6 K)

5 تأثیر یونجه سیلو شده غنی شده با لاکتوباسیلوس پالنتارم و تفاله چغندرقند ملاس دار بر پارامترهای تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین
مهران تکه خلف، نورمحمد تربتی نژاد، سعید زره داران، عبدالحکیم توغدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (498.27 K)