کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تعییین بخشهای مختلف پروتئین خام علوفه اسپرس فراوری شده و نشده با استفاده از روش کیسه های نایلونی و سیستم CNCPS | |
حامد خلیل وندی، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.81 K) | ||
2 | اثر افزودن برخی از گیاهان دارویی بر قابلیت هضم مواد مغذی علوفه های یونجه و اسپرس | |
طناز طالبی، جمال سیف دواتی، صیاد سیف زاده، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، حسن عبدی بنمار، رضا سیدشریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.02 K) | ||
3 | اثر فرآوری علوفه اسپرس به منظور کاهش ترکیبات فنولیک بر کینتیک و فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین خام اسپرس با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
حامد خلیل وندی بهروزیار، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضا یزدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.87 K) | ||
4 | مدل های ریاضی برای تخمین انرژی قابل متابولیسم و خالص شیردهی علوفه اسپرس ایران بر اساس ترکیبات شیمیایی | |
نورالدین قنبری، حسین غلامی، کیوان کرکودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.63 K) |