| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | تعییین بخشهای مختلف پروتئین خام علوفه اسپرس فراوری شده و نشده با استفاده از روش کیسه های نایلونی و سیستم CNCPS | |
| حامد خلیل وندی، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 446.81 K | ||
| 2 | اثر افزودن برخی از گیاهان دارویی بر قابلیت هضم مواد مغذی علوفه های یونجه و اسپرس | |
| طناز طالبی، جمال سیف دواتی، صیاد سیف زاده، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، حسن عبدی بنمار، رضا سیدشریفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 347.02 K | ||
| 3 | اثر فرآوری علوفه اسپرس به منظور کاهش ترکیبات فنولیک بر کینتیک و فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین خام اسپرس با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
| حامد خلیل وندی بهروزیار، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضا یزدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 317.87 K | ||
| 4 | مدل های ریاضی برای تخمین انرژی قابل متابولیسم و خالص شیردهی علوفه اسپرس ایران بر اساس ترکیبات شیمیایی | |
| نورالدین قنبری، حسین غلامی، کیوان کرکودی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 395.63 K | ||