کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 4 |
|
1 |
|
تعییین بخشهای مختلف پروتئین خام علوفه اسپرس فراوری شده و نشده با استفاده از روش کیسه های نایلونی و سیستم CNCPS |
|
حامد خلیل وندی، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 446.81 K
|
|
2 |
|
اثر افزودن برخی از گیاهان دارویی بر قابلیت هضم مواد مغذی علوفه های یونجه و اسپرس |
|
طناز طالبی، جمال سیف دواتی، صیاد سیف زاده، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، حسن عبدی بنمار، رضا سیدشریفی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 347.02 K
|
|
3 |
|
اثر فرآوری علوفه اسپرس به منظور کاهش ترکیبات فنولیک بر کینتیک و فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین خام اسپرس با استفاده از روش کیسه های نایلونی |
|
حامد خلیل وندی بهروزیار، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضا یزدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 317.87 K
|
|
4 |
|
مدل های ریاضی برای تخمین انرژی قابل متابولیسم و خالص شیردهی علوفه اسپرس ایران بر اساس ترکیبات شیمیایی |
|
نورالدین قنبری، حسین غلامی، کیوان کرکودی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 395.63 K
|