کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 تعییین بخشهای مختلف پروتئین خام علوفه اسپرس فراوری شده و نشده با استفاده از روش کیسه های نایلونی و سیستم CNCPS
حامد خلیل وندی، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 446.81 K

2 اثر افزودن برخی از گیاهان دارویی بر قابلیت هضم مواد مغذی علوفه های یونجه و اسپرس
طناز طالبی، جمال سیف دواتی، صیاد سیف زاده، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، حسن عبدی بنمار، رضا سیدشریفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 347.02 K

3 اثر فرآوری علوفه اسپرس به منظور کاهش ترکیبات فنولیک بر کینتیک و فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین خام اسپرس با استفاده از روش کیسه های نایلونی
حامد خلیل وندی بهروزیار، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 317.87 K

4 مدل های ریاضی برای تخمین انرژی قابل متابولیسم و خالص شیردهی علوفه اسپرس ایران بر اساس ترکیبات شیمیایی
نورالدین قنبری، حسین غلامی، کیوان کرکودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 395.63 K