| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | تعیین بخش های مختلف پروتئین علوفه خلر (Lathyrus sativus) فرآوری شده و نشده به وسیله سیستم CNCPS و روش کیسه های نایلونی | |
| نرگس وحدانی، حسین مروج، کامران رضایزدی، مهدی دهقان بنادکی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 413.89 K | ||
| 2 | مطالعه تاثیر فرآوری های متفاوت بر قابلیت هضم برون تنی علوفه خلر ( Lathyrus sativus ) و تعیین همبستگی آن با ترکیبات ضد تغذیه ای | |
| نرگس وحدانی، کامران رضا یزدی، مهدی دهقان بنادکی، حسین مروج | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 300.26 K | ||
| 3 | مقایسه اثر فرآوری علوفه خلر، بر انرژی قابل متابولیسم برآورد شده با استفاده از روش های برون تنی | |
| نرگس وحدانی، حسین مروج، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضا یزدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 654.9 K | ||
| 4 | مقایسه ارزش تغذیه ای علوفه و دانه خلر با یونجه و کاه گندم به روش تولید گاز | |
| فواد فیروزی، عباسعلی ناصریان، سعید کامل ارومیه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.64 K | ||