کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تعیین بخش های مختلف پروتئین علوفه خلر (Lathyrus sativus) فرآوری شده و نشده به وسیله سیستم CNCPS و روش کیسه های نایلونی | |
نرگس وحدانی، حسین مروج، کامران رضایزدی، مهدی دهقان بنادکی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 413.89 K |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تعیین بخش های مختلف پروتئین علوفه خلر (Lathyrus sativus) فرآوری شده و نشده به وسیله سیستم CNCPS و روش کیسه های نایلونی | |
نرگس وحدانی، حسین مروج، کامران رضایزدی، مهدی دهقان بنادکی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 413.89 K |