کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 بررسی اثر سطوح مختلف عصاره الکلی گل راعی بر عملکرد جوجه های گوشتی
حجت سراجی، جواد حسینی واشان، نظر افضلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (464.7 K)

2 بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آبی گل راعی بر عملکرد جوجه های گوشتی
حجت سراجی، نظر افضلی، جواد حسینی واشان، محمد حسن نمائی، علی اله رسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (526.41 K)

3 بررسی اثر عصاره آبی گل راعی بر راندمان لاشه و وزن نسبی اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی
جواد حسینی واشان، حجت سراجی کوپکن، نظر افضلی، عباس محمدی، علی اله رسانی، محمدحسن نمائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.57 K)