| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | اثر اسانس دانه گشنیز در آب آشامیدنی بر بهبود ماندگاری و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی | |
| زهرا چیتی، محمد روستایی علی مهر، نوید قوی حسین زاده، محمدرضا معمارزاده، مهدی موذن جمشیدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 353.19 K | ||
| 2 | بررسی اثرات استفاده از اسانس گشنیز بر فلور میکروبی و مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی | |
| زاهد محمدی، شکوفه غضنفری، مسعود ادیب مرادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 291.3 K | ||