کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی تاثیر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی | |
محمدرضا خدادوست، فیروز صمدی، یوسف جعفری آهنگری، قربانعلی اسدی، فرزانه گنجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.85 K) | ||
2 | بررسی تاثیر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی | |
محمد رضا خدا دوست، فیروز صمدی، یوسف جعفری آهنگری، قربانعلی اسدی، فرزانه گنجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.48 K) | ||
3 | اثر پودر کنگر فرنگیبر راسنجه های خونی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلرید کربن | |
سجاد گوهری، فیروز صمدی، یوسف جعفری آهنگری، سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.25 K) |