کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی تاثیر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی | |
محمدرضا خدادوست، فیروز صمدی، یوسف جعفری آهنگری، قربانعلی اسدی، فرزانه گنجی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 155.85 K | ||
2 | بررسی تاثیر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی | |
محمد رضا خدا دوست، فیروز صمدی، یوسف جعفری آهنگری، قربانعلی اسدی، فرزانه گنجی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 155.48 K | ||
3 | بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی(Mentha piperita) برسیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
حسن دانشیار، رحیم عبدالکریمی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 188.38 K |