| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی تاثیر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی | |
| محمدرضا خدادوست، فیروز صمدی، یوسف جعفری آهنگری، قربانعلی اسدی، فرزانه گنجی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 155.85 K | ||
| 2 | بررسی تاثیر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی | |
| محمد رضا خدا دوست، فیروز صمدی، یوسف جعفری آهنگری، قربانعلی اسدی، فرزانه گنجی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 155.48 K | ||
| 3 | بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی(Mentha piperita) برسیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
| حسن دانشیار، رحیم عبدالکریمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 188.38 K | ||