کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر سطوح مختلف ویتامین E در رقیق کننده منی بر انجماد پذیری اسپرم خروس نژاد راس
محمود رضا امینی، حمید کهرام، احمد زارع شحنه، مهدی ژندی، محمد مهدی نبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (406.74 K)

2 اثر تغذیه تفاله خشک گوجه فرنگی بر ویژگی های منی خروس های مسن مولد گوشتی سویه کاب 500
معصومه آزادی، محمد جواد ضمیری، امیر اخلاقی، مریم صیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.24 K)

3 تعیین اثر غلظت های مختلف آلبومین سرم گاوی (BSA) در طول زمان های مختلف بر توانایی سردسازی اسپرماتوزوای بز مرخز توسط سیستم (CASA)
فاطمه سید عقیلی، ژیلا بهلول
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.79 K)

4 اثرات سطوح مختلف کوآنزیم Q10 بر جنبایی و پارامترهای جنبایی اسپرم بز بعد از فرایند انجماد-یخ گشایی
ایمان یوسفیان، امیر کرم زاده، مجتبی امام وردی، احمد زارع شحنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.18 K)

5 ارزیابی کیفیت منی رقیق شده قوچ با رقیق کننده های مختلف بعد از فرآیند انجماد-ذوب
مجتبی امام وردی، مهدی ژندی، احمد زارع شهنه، محسن شرقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.02 K)

6 بهبود کیفیت اسپرم قوچ پس از فرآیند انجماد-ذوب با افزودن ترهالوز در رقیق کننده های عاری از پروتئین حیوانی
ابوذر نجفی، مهدی ژندی، آرمین توحیدی، محسن شرفی، عباس اکبری شریف، مجتبی امام وردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.38 K)