کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر سطوح مختلف ویتامین E در رقیق کننده منی بر انجماد پذیری اسپرم خروس نژاد راس
محمود رضا امینی، حمید کهرام، احمد زارع شحنه، مهدی ژندی، محمد مهدی نبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 406.74 K

2 اثر تغذیه تفاله خشک گوجه فرنگی بر ویژگی های منی خروس های مسن مولد گوشتی سویه کاب 500
معصومه آزادی، محمد جواد ضمیری، امیر اخلاقی، مریم صیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 318.24 K

3 تعیین اثر غلظت های مختلف آلبومین سرم گاوی (BSA) در طول زمان های مختلف بر توانایی سردسازی اسپرماتوزوای بز مرخز توسط سیستم (CASA)
فاطمه سید عقیلی، ژیلا بهلول
مشاهده مقاله اصل مقاله 291.79 K

4 اثرات سطوح مختلف کوآنزیم Q10 بر جنبایی و پارامترهای جنبایی اسپرم بز بعد از فرایند انجماد-یخ گشایی
ایمان یوسفیان، امیر کرم زاده، مجتبی امام وردی، احمد زارع شحنه
مشاهده مقاله اصل مقاله 355.18 K

5 ارزیابی کیفیت منی رقیق شده قوچ با رقیق کننده های مختلف بعد از فرآیند انجماد-ذوب
مجتبی امام وردی، مهدی ژندی، احمد زارع شهنه، محسن شرقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 80.02 K

6 بهبود کیفیت اسپرم قوچ پس از فرآیند انجماد-ذوب با افزودن ترهالوز در رقیق کننده های عاری از پروتئین حیوانی
ابوذر نجفی، مهدی ژندی، آرمین توحیدی، محسن شرفی، عباس اکبری شریف، مجتبی امام وردی
مشاهده مقاله اصل مقاله 79.38 K