| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | استفاده از روش تولید گاز جهت تخمین میزان قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب زنجیر کوتاه در برخی از مواد خوراکی | |
| حمید پایا، اکبر تقی زاده، وحید حصنی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 380.7 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | استفاده از روش تولید گاز جهت تخمین میزان قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب زنجیر کوتاه در برخی از مواد خوراکی | |
| حمید پایا، اکبر تقی زاده، وحید حصنی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 380.7 K | ||