کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر منبع چربی و ویتامین E بر نسبت و الگوی وضعیتی اسیدهای چرب اقسام فسفولیپیدی زرده تخم مرغ | |
حیسن ایراندوست، حمید محمدزاده، ناهید منوچهری اردستانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.25 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر منبع چربی و ویتامین E بر نسبت و الگوی وضعیتی اسیدهای چرب اقسام فسفولیپیدی زرده تخم مرغ | |
حیسن ایراندوست، حمید محمدزاده، ناهید منوچهری اردستانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.25 K) |