| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تاثیر منبع چربی و ویتامین E بر نسبت و الگوی وضعیتی اسیدهای چرب اقسام فسفولیپیدی زرده تخم مرغ | |
| حیسن ایراندوست، حمید محمدزاده، ناهید منوچهری اردستانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 262.25 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تاثیر منبع چربی و ویتامین E بر نسبت و الگوی وضعیتی اسیدهای چرب اقسام فسفولیپیدی زرده تخم مرغ | |
| حیسن ایراندوست، حمید محمدزاده، ناهید منوچهری اردستانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 262.25 K | ||