کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تاثیر منبع چربی و ویتامین E بر نسبت و الگوی وضعیتی اسیدهای چرب اقسام فسفولیپیدی زرده تخم مرغ | |
حیسن ایراندوست، حمید محمدزاده، ناهید منوچهری اردستانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.25 K) | ||
2 | تاثیر منبع روغن سویا و سطوح مختلف ویتامین E بر الگوی اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع فسفولیپیدهای زرده تخم مرغ | |
حسین ایراندوست، ناهید منوچهری اردستانی، حمید محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (260.94 K) |